Nebraska Üniversitesi Yönetim Serisi

Haber Tarihi: 26.02.2018
İstanbul Ticaret Üniversitesi İşetme Fakültesi Uluslararası Lojistik Bölümü öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Mustafa Emre Civelek ve  Yrd. Doç. Dr. Murat Çemberci Nebraska Üniversitesinde yayınlanan kitaplarının sevincini yaşıyorlar. Strategic Excellence of Post-Digital Ecosystems: A B2C Perspective isimli kitap Dijitalleşme ile birlikte ortaya çıkan yeni ekonomik sistemde firmalara stratejik bakış açıları kazandırmayı hedefliyor. Bu kitaplarında öğretim üyelerimize bir de Edin Güçlü Sözer eşlik ediyor.
Edin Güçlü Sözer, uzun yıllar bankacılık ve finans alanında üst düzey yöneticilik yapmış ve pazarlama sorunlarına çözüm önerileri getirmiş bir profesyonel.

Aslında bu kitap öğretim üyelerimizin Nebraska Üniversitesi’de yayınladıkları ilk kitap değil. İlk kitapları Key Factors of Sustainable Firm Performance: A Strategic Approach. Kitap 2015 yılında yayınlandı ve Nebraska Üniversitesi’nin Yönetim ve Strateji alanındaki ilk deneyimi. Bu kitapta da öğretim üyelerimize, İşletme Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Okşan Artar ve Yrd. Doç. Dr. Nagehan Uca bölüm yazarı olarak katkı sağlamış.

Öğretim üyelerimiz aynı zamanda, Nebraska Üniversitesi’nin Yönetim ve Strateji alanında yayınlamayı uygun gördüğü ilk kitapları yayınlamış olmanın da mutluluğunu yaşıyorlar.
Serinin devamı için çalışmalarına devam ettiğini belirten öğretim üyelerimiz, Yönetim ve Strateji alanında güncel konular üzerine çalıştıklarını ve Nebraska Üniversitesi’ndeki seriyi devam ettirmek istediklerini söylüyorlar.