Ekonomi ve Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi
Günümüz Türkiye Ekonomisi

İYMM Odası ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Ekonomik Beklenti Endeksi paylaşıldı.

İstanbul YMM Odası tarafından düzenlenen “Günümüz Türkiye Ekonomisi” konulu panelde; İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası ve İstanbul Ticaret Üniversitesi-Ekonomi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile hazırlanan Ekonomik Beklenti Endeksi katılımcılar ile paylaşılmıştır.

Oturum Başkanlığını İYMM Odası Başkanı Vehbi Karabıyık’ın Yaptığı Panele;
Konuşmacı olarak; Prof. Dr. Nazım EKREN (Yeminli Mali Müşavir) ,Prof. Dr. Asaf Savaş Akat ve Dr.Ahmet Mahfi Eğilmez (Yeminli Mali Müşavir) katılarak, “Günümüz Türkiye Ekonomisi”ni masaya yatırdılar.
*İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Ekonomik Beklenti Endeksi ile ilgiler çalışmalar İstanbul Ticaret Üniversitesi Ekonomi Ve Finans Uygulama Ve Araştırma Merkezi(EFAM) tarafından yürütülmüştür.