İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

Eşsiz Manzara Eşliğinde Basketbol Keyfi

Eşsiz manzara eşliğinde basketbol keyfi

İstanbul Ticaret Üniversitesi, öğrencilerinin ders dışındaki zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek ve kampüs hayatını daha renkli hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor. Üniversitede son olarak bir basketbol sahası daha açılarak öğrencilerin istifadesine sunuldu.

Sütlüce Yerleşkesi F Blok binasının üstünde yer alan basketbol sahası nizami ölçülere sahip. Öğrenciler, İstanbul’un eşsiz manzarası eşliğinde basketbol oynayabiliyor.

Üniversitenin Sütlüce ve Küçükyalı yerleşkelerinde kafeteryaların yanısıra kapalı spor alanları da bulunuyor. Üniversite öğrencilerinin kampüs hayatını güzelleştirmek adına yatırımlarını sürdürecek.