Tez ve Proje Süreci

Tez Yazım Kuralları ve Tez Yazım Şablonu

Tez-Dönem Projesi Teslim Sürecinde Yapılması Gerekenler İşlemler

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Döneminde “Tez ve Proje Teslimi” için gerekli formların 20.05.2022 tarihine kadar Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim etmesi gerekmektedir. Eksik imzalı formlar teslim alınmayacaktır.

Yüksek Lisans Öğrencilerinin Enstitüye Tez Teslim Etmeden Önceki Yayın Şartına İlişkin Duyuru

Doktora Öğrencilerinin Enstitüye Tez Teslim Etmeden Önceki Yayın Şartına İlişkin Duyuru

Doktora/Yüksek Lisans Tezinden Üretilen Yayınları Değerlendirme Formu

1. TEZLİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN ENSTİTÜYE TESLİM ETMESİ GEREKEN FORMLAR

Öğrencinin tez çalışmasını bitirdiğini ve savunma sınavına girme talebini belirten formdur. Formun en üst kısmı  öğrenci tarafından doldurulup imzalanır. Doldurulan form, tez çalışması ve makale şartının yerine getirildiğini veya getirileceğini gösteren belgeler ile tez danışmanına ibraz edilerek imzalatılır. Tez danışmanı onayından sonra aynı belgelerle birlikte form Enstitü Müdürlüğü’ne teslim edilir.

Ana Bilim Dalı Başkanı tarafından öğrencinin savunma yapacağı mülakat jürisinin ve sınav tarihinin belirlendiği formdur.

Ana Bilim Dalı Başkanı tarafından belirlenen; öğrencinin savunma yapacağı mülakat jürisine savunma sınavı öncesinde tezini teslim ettiğini ibraz eden formdur.

2. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN ENSTİTÜYE TESLİM ETMESİ GEREKEN FORMLAR

Öğrencinin dönem projesi çalışmasını bitirdiğini belirten formdur. Formun üst kısmı öğrenci tarafından doldurulup imzalanır. Doldurulan form ve dönem projesi, onayı için proje danışmanına sunulur ve Enstitü Müdürlüğü’ne teslim edilir.

3. DOKTORA ÖĞRENCİLERİNİN ENSTİTÜYE TESLİM ETMESİ GEREKEN FORMLAR

Öğrencinin tez çalışmasını bitirdiğini ve savunma sınavına girme talebini belirten formdur. Formun en üst kısmı öğrenci tarafından doldurulup imzalanır. Doldurulan form, tez çalışması ve makale şartının yerine getirildiğini veya getirileceğini gösteren belgeler ile tez danışmanına ibraz edilerek imzalatılır. Tez danışmanı onayından sonra aynı belgelerle birlikte form Enstitü Müdürlüğü’ne teslim edilir.

Not: Eğitim Süreleri İçerisinde Tez Çalışmasını Tamamlayamayan veya Teslim Edemeyecek öğrenciler aşağıda yer alan Ek Süre Talep Formunu eksiksiz doldurarak Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

Tezli Yüksek Lisans Ek Süre Talep Formu için tıklayınız

Formlar