İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

FORESIGHT Projesi Online Final Konferansı

Tarih: 3 Haziran
Saat: 16:00
Yer: Zoom

Avrupa Birliği destekleriyle İstanbul Ticaret Üniversitesi öncülüğünde Fontys Academy for Creative Industries (Hollanda), Karel de Grote Üniversitesi (Belçika), Budapest Metropolitan Üniversitesi (Macaristan), University of the Basque Country (İspanya) ortaklığında yürütülen “FORESIGHT- Future Oriented Education for Students Incorporating GSC in High-paced Times” isimli proje kapsamında online final konferansı düzenlenecektir.

Konferans kapsamında düzenlenecek panellerin konusu;

-Sınıf ve organizasyon düzeyinde üniversitede Foresight uygulaması
-Geleceği tasarlamayı öğrenmek neden önemlidir?
-Öğrencilerin geleceğe yönelik projeleri olarak belirlenmiştir.

Konferans kapsamında son olarak gelecek adımlar ele alınacak ve son düşünceler bildirilecektir.