İŞLETME FAKÜLTESİ
İşletme Bölümü Tarafından “A’dan Z’ye İnsan Kaynakları” İsimli Söyleşi Gerçekleştirildi

İşletme Fakültesi ve İşletme Bölümü tarafından KAMER ve İşletme Topluluğu işbirliğiyle 10 Mart 2020 tarihinde saat 13:30’da “A’dan Z’ye İnsan Kaynakları” isimli söyleşi düzenlendi. Söyleşiye Fasdat Gıda Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Metin Akkaya katıldı.

İnsan Kaynakları alanında 15 yıllık tecrübe sahibi olan Metin Akkaya bilgi ve deneyimlerini İşletme Fakültesi ve İşletme Bölümü öğrencileri ile paylaşarak, insan kaynakları yönetimi alanında bilgiler verdi. Söyleşide insan kaynakları yönetiminin fonksiyonlarının anlatılmasının ardından, kariyer planlama konusunda yapılması gerekenler ve özgeçmiş hazırlamanın incelikleri hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide, öğrencilerin soruları da cevaplandırıldı. Söyleşi İşletme Bölüm Başkanı V. Prof.Dr. A.Tuğba Karabulut ve İşletme Topluluğu Başkanı Semih Bulut tarafından Metin Akkaya’ya plaket verilmesi ile sona erdi.