İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğrencilerine Kısa Film Yarışmasında Çevre Oskarı Verildi

Recycling İndustry Dergisi ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından düzenlenen ‘’3. Ulusal Yeşil Kamera Üniversiteler Arası Kısa film Yarışması’’finali İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yarışmada, İstanbul Ticaret Üniversitesi (İTİCÜ) İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Salih Ünal, Enes Danış, A. Yasir Doğan ile aynı üniversitenin Hukuk Fakültesi’nden Hakan Güney, ‘’DİP’’ adlı kısa film çalışmalarıyla ''Su-Atıksu – Deniz’’ katagorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Ödül alan film, çevrenin giderek kirlenmesini ve doğal dengenin bozulmasını, canlıların artık yaşamakta güçlük çektiğini, bugün ile geçmişi soyut bir şekilde harmanlayarak yansıtıyor.

Öğrenciler, bu başarılarını geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden, İstanbul Ticaret Üniversitesi öğrencisi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Görkem Çiler’e ithaf ettiler.