Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi

VİZE PROJESİ “KIZLAR İÇİN VİZYONER HEDEFLER PROJESİ”NDE İLK GÖREV BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaklığın yürütülen VİZE  “Kızlar İçin Vizyoner Hedefler”  sosyal sorumluluk projesinin rozet töreni gerçekleştirildi.
Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde iki yıldır uygulamaya devam edilen 9. ve 10 sınıflara yönelik VİZE projesinde Liderlik, Girişimcilik ve Topluma Hizmet alanlarındaki ilk görev adımı başarıyla tamamlayan kız öğrenciler rozet almaya hak kazandı.
Avrupa Parlamentosunda başörtülü olarak görev yapan ilk vekil ve şuanda Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir ile projenin akademik danışmanı Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr Aşkın Asan ve Merkez Uzmanı Güllü Sonakalan’ın katıldığı törende Özdemir, projenin ilk aşamasını başarıyla tamamlayan öğrencilerimize rozetlerini takarak hatıra fotoğrafı çekildi.