Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Liderlik Zirvesi: Bu Topraklardan Lider Çıkar mı?

İstanbul Ticaret Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu (IODA) Türkiye ve Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Türkiye Derneği tarafından ortak düzenlenen etkinlik, 2 Mart 2016 Salı günü saat 14:00’te İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Moderatörlük görevini Sn. Serdar Salepçioğlu’nun (Satış Fabrikası Kurucusu,Yazar) yürüteceği etkinliğe konuşmacı olarak Sn. Behice Funda (Audience Evangelist/Microsoft), Sn. Güneş Ufuk (k2 Danışmanlık Kurucusu), Sn. Mehmet Aksel (MSA/Mutfak Sanatları Akademisi Kurucusu) ve Sn. Bülent Şenver (TEDMER/Türkiye Etik Değerler Merkezi Kurucusu) katılacak. Konuşmacıların sunumlarından sonra, Sn. Gözde Berber Özbalaban (MCT Danışman), katılımcıların kişisel gelişimine yönelik olarak “Farkındalık, Etkileşim ve İletişim” eğitimi verecek.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Liderlik Zirvesi’nin ana teması ve sorusu: Bu topraklardan lider çıkar mı? Liderliği enine boyuna tartışıp konuşmacıların deneyimlerinden yararlanacağımız, bu toprakların özelinde liderliği masaya yatıracağımız ve akabinde de eğitim alacağımız bu önemli etkinliği kaçırmayın!

#liderlikzirvesi2016