Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi
KAPASİTE GELİŞTİRME EĞİTİMLERİ SERİSİ : MAXQDA – Nitel & Karma Yöntemler Veri Analizi Eğitimi

Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü uhdesinde 2019-2020 Bahar döneminde başladığımız “Kapasite Geliştirme Eğitimleri serisi kapsamında, İstanbul Ticaret Üniversitesi LİSANSÜSTÜ öğrencilerine yönelik 16.01.2021 tarihinde (13.00-18.00) ücretsiz ve sertifikalı, alanında uzman eğitmenlerin vereceği MAXQDA Nitel & Karma Yöntemler Veri Analizi Eğitimi planlanmıştır.

Kontenjan sınırlı olduğu için eğitime katılmak isteyen LİSANSÜSTÜ öğrencilerimizin başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Eğitime ilişkin linkler başvurusu kabul edilen adaylara beyan ettikleri mailler üzerinden iletilecektir.

İlgili eğitim programı İSTAR Danışmanlık sponsorluğunda gerçekleştirilmektedir.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız