Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Teknopark İstanbul’da Tekno Tur Gerçekleşti

Teknopark İstanbul’da Tekno Tur Gerçekleşti

İstanbul Ticaret Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Ticaret Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ve Girişimcilik Topluluğu’nun ortaklaşa organize ettiği Tekno Tur, 22 Ocak 2019 tarihinde Türkiye’nin inovasyon üssü olan Teknopark İstanbul’da gerçekleşti.

İstanbul Ticaret Üniversitesinin doğal paydaşı olan Teknopark İstanbul, Ar-Ge faaliyetlerinin, inovasyonun ve teknolojik üretimin desteklendiği, bunların da doğrudan girişimciliği ve ekonomiyi tetiklediği bir ekosistem yaratmak amacıyla kurulmuş bir teknoloji üssü olma özelliğini taşımaktadır.

Öğrencilerimizin kariyer rotalarını belirlemede yardımcı olmak üzere Teknopark İstanbul tarafından düzenlenen geziye 25 öğrencimiz ile Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Öykü İyigün ve Ticaret Teknoloji Transfer Ofisi uzmanlarından Özgür Yaran katıldı. Tekno Tur kapsamında, Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cem Duran öğrencilerimize Teknopark İstanbul ve girişimcilik konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Teknopark İstanbul firmalarından Doruk Otomasyon ve C2Tech firmaların ofis ve laboratuvarları ziyareti sonrasında Fikir Küpü Kuluçka Merkezi hakkında yapılan bilgilendirme ile Tekno Tur sona erdi.

Teknopark