İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

Mesleki Eğitim Çalışmaları Serisi’nin Onuncusu Tamamlandı!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ve Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “GNL450 Mesleki Eğitim Çalışmaları” dersi kapsamında gerçekleşmiş olan seminerler serisinin onuncusu “Mesleki Teori / Pratik Bütünlüğü”, Burak KOLTUKOĞLU’nun katılımı ile 31 Mayıs 2021 Pazartesi tarihinde online platformda gerçekleşti.

Koltukoğlu, bizlere eğitim sürecini ve mesleki deneyimlerini anlattığı seminerde EOX Mimarlık altında gerçekleştirdikleri tasarımları anlattı. Bina araştırma ve Planlama disiplininde yürüttüğü yüksek lisans sürecinde gerçekleştirdiği çalışmaları ve elde ettiği deneyimleri paylaşan Burak Bey, doğadan uzaklaşma süreçlerimizi ve nasıl dönüş yapabileceğimiz üzerine konuştu. Yarışma deneyimleri ve Stuttgart’ta staj süreçlerinden de bahsettiği seminerde EOX Mimarlık altında iş yürütme süreçlerine de değinmişlerdir.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin soru ve paylaşımları ile gerçekleştirilen onuncusu “Mesleki Eğitim Çalışmaları” serisine olan atkılarından dolayı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ve Mimarlık Bölümü olarak Burak KOLTUKOĞLU’na çok teşekkür ederiz.