Marketing Talks Online Serisi-2: “Sürdürülebilir Moda In Hızlı Moda Out”

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde bulunan “Pazarlama Yönetimi” anabilim dalının düzenlediği “Marketing Talks Online” söyleşi serisinin ikincisi 18 Haziran Cuma günü gerçekleşti.

Moderatörlüğünü İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Pazarlama Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Figen Yıldırım’ın gerçekleştirdiği söyleşinin konusu “Sürdürülebilir Moda In Hızlı Moda Out” idi.

Söyleşiye konuk olarak İstanbul Ticaret Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Bayazıt ve GM Turkey & MEA Benetton Group Başkan Vekili İdris Onay katıldılar.

Canlı olarak İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube kanalında yayınlanan etkinliği haberimiz içerisinde bulabilirsiniz.