5. Psikoloji Günleri "Kayıplar" Temasıyla Gerçekleşti

Haber Tarihi: 25.04.2017
Psikoloji Topluluğu tarafından geleneksel olarak gerçekleşen 5. Psikoloji günleri 22-23 Nisan tarihinde Sütlüce Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Her sene farklı konu ve alanında uzman kişilerle gerçekleşen etkinliğin bu seneki teması “Kayıplar” oldu. Farklı üniversitelerden öğrencilerin de oldukça ilgi gösterdiği etkinlik yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İki gün boyunca süren etkinliğe yüzlerce öğrenci katıldı. Etkinlik boyunca, “Göç, Mültecilik, Kadın ve Doğurganlık Kaybı, Erkek Olmanın Tehlikeleri, Whatsapp’taki Mavi Tık ve Kaybetme Kaygısı, Nesiller Arası Aktarım, Dezavantajlı Grupların Sosyal Entegrasyonu, Terör ve Travmaların Etkisi” gibi toplumsal sorunları ele alan çeşitli konular alanında uzman akademisyenler, psikolog ve psikiyatristlerin sunumlarıyla tartışıldı.