Uluslararası Ticaret Bölümü Öğrencilerimiz Lojistik Vaka Yarışmasında Finalist Oldu

Haber Tarihi: 10.05.2017
Mars Lojistik ve Lojistik Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 14. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışmasında, İşletme Fakültesi, Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencilerimiz finalist oldular. Gürkan DEMİRCİ, Günay CAN ve Oğulcan KAPLAN’dan oluşan ekip, yapmış oldukları vaka analizi ile depolama alanındaki sektörel bir lojistik probleminin çözümü için aylar süren çalışmaları sonucunda kapsamlı bir çözüm raporu hazırlayarak, akademisyenler ve sektör temsilcilerinden oluşan jüriye sundular. Değerlendirme sonucunda çözüm önerileri, en başarılı iki öneriden biri oldu. Kategorilerinde en başarılı iki takımının belirlendiği yarışmanın finali, Haziran ayında İstanbul’da gerçekleşecek.

Lojistik alanı ile güz döneminde, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali GÖRENER’den almış oldukları “Lojistik Yönetimi” dersi ile tanışan öğrencilerimiz, aynı derste duyurusu yapılan vaka yarışmasına Ocak ayında başvuru yapmışlardı. Uzun süren değerlendirmeler sonucunda, kategorilerinde finalist olmayı başaran öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.