Çocuklar Gülsün, Dünya Gülsün

Haber Tarihi: 12.05.2017
İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu, MÜSİAD Şanlıurfa ve Kusva Dergisi ile birlikte düzenlemiş olduğu "Çocuklar Gülsün, Dünya Gülsün" projesi kapsamında Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Özkent İlköğretim Okulu’nda Haliliye Belediyesi'nin desteği ile gönüllü öğrencilerin ve akademik danışman Doç. Dr. N.Öykü İyigün'ün de aralarında bulunduğu 18 kişilik ekip ile çocuklara unutamayacakları bir çocuk bayramı yaşattı.

“Çocuklar gülsün, dünya gülsün” projesi kapsamında Şanlıurfa il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri vasıtasıyla ihtiyacı olan okul belirlendi. Okul müdürlüğü tarafından eksik olarak belirlenen test, boyama ve okuma kitapları, defterler, çeşitli kalemler ve ders araçları, temizlik malzemeleri temin edilerek kargoyla Şanlıurfa'ya gönderildi. Okuma minderleri, oyuncaklar ve balonlar da unutulmadı tabi.

Girişimcilik Topluluğu, Kusva ve MÜSİAD Şanlıurfa tarafından oluşan enerjik ve bir o kadar da dinamik ekip, 22 Nisan günü Harran ilçesi Şuayipşehir Mahallesi'nde yer alan okulu önce temizleyerek, süsledi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi son hazırlıkları yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gününde İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu üyeleri, çocuklarla saatlerce vakit geçirdi. Tören, okul yönetimi ile birlikte gerçekleştirildi. Gün boyu çocuklar ile oyunlar oynandı ve öğrencilerimiz bu proje ile birlikte güzel ve anlamlı bir deneyim yaşadı.