Sivil Havacılık Topluluğu Bahar Şenliği Etkinliği ile Havacılığa Gönül Vermiş Gençleri Bir Araya Getirdi

Haber Tarihi: 21.05.2018
İstanbul Ticaret Üniversitesi bünyesinde bulunan Sivil Havacılık Topluluğu 2017 yılında düzenlemiş olduğu paraşüt etkinliğini, etkinlik sonrası duyulan yoğun ilgi üzerine geleneksel hale getirdi ve öğrencileri Sivil Havacılık Bahar Şenliği’nde yeniden bir araya getirdi.

Gerçekleşen organizasyonun amacı; öğrencilerin yıl boyu çalışıp kendilerini geliştirmek adına yaptıkları etkinliklerin yanısıra paraşüt etkinliğiyle bu temponun stresini atmaktı.

Gerçekleşen organizasyonda farklı bölümlerden öğrencilerinde katıldığı etkinlikte katılımcılar kahvaltılarını Uçak Restaurant'da manzara eşliğinde gerçekleştirdi. Yalnızca yamaç paraşütü yapmakla kalmayıp mangal ve drone uçuşu gibi faaliyetler ile desteklenmiş olan paraşüt etkinliği öğrencilerin birbirleriyle eğlenceli dakikalar geçirmesine aracı oldu.