Çocuklar Gülsün, Dünya Gülsün Sosyal Sorumluluk Projesi

Girişimcilik Topluluğu olarak her yıl sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyoruz. Edirne ve Rize’de gerçekleştirdiğimiz “Gönüllü Oyuncaklar” ve Bursa'da gerçekleştirdiğimiz “Hayaller Gerçek Olsa” adlı “çocuk” temalı sosyal sorumluluk projelerimiz ile Türkiye’nin dört bir yanında etki yaratmaya çalışıyoruz. Bu yıl "Çocuklar Gülsün, Dünya Gülsün” sosyal sorumluluk projemizi Şanlıurfa/Harran’da Özkent İlkokulu’nda gerçekleştireceğiz.

20-24 Nisan 2017 tarihleri arasında Şanlıurfa'da minik dostlarımızla hayata geçireceğimiz projemizde hedefimiz, şu ana kadar yapılmış diğer sosyal sorumluluk projelerinden farklı olarak çocukların ihtiyaçlarını sağlarken; aynı zamanda da onların ne kadar değerli olduğunu, ihtiyaçları olan cesaretin ve özgüvenin onların minik kalplerinde var olduğunu onlara göstermek. Gün boyunca film izlemekten, palyaço ile zaman geçirmeye, çeşitli oyunlar oynamaktan, birlikte kitap okumaya sosyalleşme odaklı faaliyetler planlamaktayız. E tabi gitmişken de, çocukların gelişimi için kitaptan tutun da okulun ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çeşitli yardımlar yapmayı da ihmal etmeyeceğiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarla beraber geçireceğimiz; onlarla beraber öğreneceğimiz ve yeni oyunlar deneyimleyeceğimiz aktiviteleri hayata geçirmek üzere, siz de var mısınız?

Eğer sizler de bu mutluluğa katkıda bulunmak ürünlerin karşılanmasında bizlere yardımcı olabilirsiniz. Maddi ve manevi her türlü desteğiniz için girisimtic@gmail.com adresimize mail atarak veya proje sorumlularımız ile iletişime geçerek bizlere ulaşabilirsiniz.

Maddi yardımlarınız için İş Bankası IBAN:
TR660006400000113660158409 (Mehmet Sabit Göktaş: 530 328 3968)