Al Fikrini Gel Fikrin İş Yapsın!

BTM Ekibi Yanıbaşınızda!

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Ailesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi’ndeki girişimcilerin projelerini dinlemek ve geliştirmelerine yardımcı olmak için 17 Ekim Salı günü Sütlüce Kampüsü’ne geliyor!

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), girişimcilerin zihinlerindeki parlak ve yenilikçi iş fikirlerini İstanbul Ticaret Odası’nın 400 bin üyesiyle buluşturuyor. Fikri olup yeterli sermayesi olmayanlar, projeleriyle birlikte BTM’ye başvuruyor ve ticarileşme imkânı olan fikirler BTM’ce destek kapsamına alınıyor. Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi topluma, sanayiye ve ticarete, bilgi ticarileşme sürecinin her bir aşamasında profesyonel hizmet sunup bunların yaygınlaşmasını sağlamak için girişimcilere, eğitim, seminer, mentorluk, 7/24 ofis imkânı, yatırımcı buluşmaları gibi destekler sağlıyor. Desteklenecek fikirler, bu fikirleri hayata geçirebilecek İTO üyeleriyle paylaşılıyor ve iktisadi hayata entegre ediliyor. BTM, faaliyete geçer geçmez 33 farklı sektördeki yaklaşık 1000 girişimciden 468 yenilikçi iş fikri başvurusu aldı.

Program:

13.00-13.30 Kayıt

13.30-14.00 5N1K - BTM
İbrahim Elbaşı, Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Direktörü

14.00-14.30 Nasıl Çalışır?
Deneyim Paylaşımı , BTM Girişimcilerinin Tecrübelerini Aktarması
-Cepte Tamir
-FindUp
-Enzybyotic
-Puura Games

14.00-15.30 Haydi O Zaman!
Bire Bir Mentorluklar, BTM Ekibinin Üniversite Öğrencilerine ve Personeline Bire Bir Danışmanlık Hizmeti Sunması