DiLab Talks Serisi Başlıyor

Üniversitemiz Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Dijital Kalkınma Derneğinin ortaklığında Digital Lab konuşmaları konseptiyle bilim ve teknoloji konferansları olarak hayata geçecektir. Konferanslar kapsamında dijital kalkınma, yeni medya, big data, IoT, insan merkezli yaklaşım, mobil teknolojiler, tasarım odaklı düşünce, yaratıcı yıkım, inovasyon, yalın start-up, sosyal girişimcilik, yapay zeka, robot teknolojisi, dijital markalaşma gibi konuların tartışılacağı, katılımcıların interaktif şekilde katkıda bulunacağı gelişim atölyeleridir.

Bu serinin ilk buluşması Global Magic Brands CEO’su Sn. Ömer Şengüler ile “Marka ve Dijitalaturkalaşmak” temasıyla gerçekleşecektir.

Etkinlik İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce kampüsünde İletişim Fakültesi Stüdyosunda gerçekleşecektir. Etkinlik 30 katılımcı ile sınırlıdır.