DiLab Talks "Açık Verinin Önemi ve Akıllı Toplu Taşıma"

Üniversitemiz Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Dijital Kalkınma Derneğinin ortaklığında yürütülen "Digital Lab" konuşmaları bilim ve teknoloji konferansları olarak hayata geçecektir. Konferanslar kapsamında dijital kalkınma, yeni medya, big data, IoT, insan merkezli yaklaşım, mobil teknolojiler, tasarım odaklı düşünce, yaratıcı yıkım, inovasyon, yalın start-up, sosyal girişimcilik, yapay zeka, robot teknolojisi, dijital markalaşma gibi konuların tartışılacağı, katılımcıların interaktif şekilde katkıda bulunacağı gelişim atölyeleridir.

DiLab Talks’un dördüncü haftası Citymapper Türkiye Ülkü Müdürü Sn. Erhan Erdoğan ile “Açık Verinin Önemi ve Akıllı Toplu Taşıma” temasıyla gerçekleşecektir.

Etkinlik İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce kampüsünde İletişim Fakültesi Stüdyosunda gerçekleşecektir. Etkinlik 30 kişi ile sınırlıdır.