İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

Türkçe Seviye Tespit ve Muafiyet Sınavı Duyurusu / Turkish Level Determination and Exemption Exam Announcement

Türkçe Seviye Tespit ve Muafiyet Sınavı Duyurusu

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Türkçe Araştırma ve Öğretim Merkezi (Ticaret TÖMER) tarafından gerçekleştirilecek olan “Türkçe Seviye Tespit ve Muafiyet Sınavı”, 6 Ekim 2021 tarihinde, saat 10.00’da başlayacaktır. Adayların en geç 09.45’te İstanbul Ticaret Üniversitesi, Sütlüce Kampüsünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınırlı sayıda öğrenciyle gerçekleştirilecek olan sınav, sosyal mesafe ve maske önlemlerine uygun, tüm sağlık tedbirleri alınmış bir vaziyette yapılacaktır. Öğrencilerin sınav salonunda ve sınav esnasında maske takmaları zorunludur. İsteyen öğrenciler sınava gelirken yanlarında kişisel dezenfektan ürünleri, siperlik veya eldiven bulundurabilirler.

Kayıt için gerekli belgeler, tomer@ticaret.edu.tr adresine gönderilmelidir:

1. Pasaport fotokopisi
  2. Sınav ücretinin ödendiğini gösteren hesap belgesi (dekont).

Sınav ücreti 300 TL’dir.

Banka Hesap bilgileri:

Alıcı Adı: İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisadi İşletmesi

Açıklama: Öğrenci Adı/Soyadı – Cep Telefonu – “Türkçe Seviye Tespit ve Muafiyet Sınavı”

Banka: Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.

Şube: İstanbul Mercan Şubesi (110) Hesap Numarası: 00158007302025879

IBAN: TR49 0001 5001 5800 7302 0258 79

Sınav Bilgileri:

Tarih : 6 Ekim 2021 Çarşamba
Saat : 10:00 – 14:30
Adres : Sütlüce Yerleşkesi – Örnektepe Mah. İmrahor Cad. No: 88/2, Beyoğlu 34445 / İstanbul

* Sınav Avrupa Dilleri Öğretimi Ortak Çerçeve Metninde belirlenen yeterlik tanımlarına göre hazırlanmıştır.
** Sınav OKUMA, YAZMA ve KONUŞMA-DİNLEME becerilerini ölçmeye yönelik üç bölümden oluşmaktadır.

Sorularınız için tomer@ticaret.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Turkish Level Determination and Exemption Exam Announcement

The Turkish Level Determination and Exemption Exam will start on October 06, 2021 at 10:00. Candidates must be present at Istanbul Commerce University, Sütlüce Campus most lately at 09.45.

The exam will be held in accordance with social distance and mask measures, and all health measures are taken. Students are required to wear masks in the exam room and during the exam. Students, if they wish, may carry personal disinfectant products, visors or gloves with them while coming to the exam.

Required documents for registration should be sent to tomer@ticaret.edu.tr

1. The Photocopy of your passport,
  2. Bank receipt

Exam fee is 300 TL.

Account info:

Recipient name: İstanbul Ticaret Üniversitesi, İktisadi İşletmesi

Title: Student name/surname, The Turkish Level Determination and Exemption Exam
Bank: Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.

Branch: İstanbul Mercan Şubesi (110)

Account Number: 00158007302025879

IBAN: TR49 0001 5001 5800 7302 0258 79