Üniversite-İş Dünyası İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezi
MÜSİAD ile İşbirliği Protokolü İmzalandı

MÜSİAD ile İşbirliği Protokolü İstanbul Ticaret Üniversitesi ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) arasında imzalandı.

MÜSİAD Genel Merkezi’nde imzalanan protokol törenine üniversitemiz adına İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. Nihat Alayoğlu ve Üniversite-İş Dünyası İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhittin Adıgüzel katıldı.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile Rektörümüz Prof. Dr. Nazım Ekren’in imzaladığı protokol kapsamında üniversitemiz ve MÜSİAD; forum, sempozyum, panel, konferans, araştırma, eğitim ve proje bazlı çalışmalarda işbirliği içerisinde hareket etme kararı aldı. Ayrıca protokol ile üniversite-sanayi işbirliği kapsamında sektörel raporlar, iş dünyası temsilcilerinin üniversitelerde öğrenciler ile buluşması, mesleki eğitimler ve sertifika programları, yüksek lisans ve doktora programları gibi konularda işbirliği içerisinde olunması ve MÜSİAD’ın ilgili komisyonlarında akademik temsilci bulundurulması konusunda görüş birliği sağlandı.