Üniversite-İş Dünyası İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezi
Covid 19 Pandemisinin Türkiye’ye Etkileri Sempozyumu (Online)

2020 yılının henüz başlarında Çin merkezli etkisini göstermeye başlayan ve şuan da tüm dünya için yapısal bir sorun halini alan COVID-19 salgını çok yönlü olarak her alana etki etmektedir. Şüphesiz sağlık konularının ve buna bağlı tedbirlerin öncelediği bir dünya gündeminde genel ekonomik durumu, süreçlerin meydana getirdiği hasarları ve konuya ilişkin temel önerileri de sunma gerekliliği hâsıl olmuştur. Olabildiğince yakın bir sürede dünya genelinde kontrol altına alınacağı ifade edilen bu salgının akabinde daha büyük sorunlar hem dünyayı hem de ülkemizi beklemektedir. Bu kaçınılmaz bir neticedir.Ulusal “COVİD 19 PANDEMİSİNİN TÜRKİYE’YE ETKİLERİ SEMPOZYUMU” kapsamında salgın sürecinde ve sonrasında Türkiye özelinde, olası etkilerin çok yönlü tartışılacağı ve katma değer oluşturacağı fikirler sunulacaktır.  Bilim insanlarının ve araştırmacıların özet metinler ile katılabileceği bu bilimsel faaliyet sonucunda, kabul edilen ve sunulan çalışmalar, ISBN alınmış özet bildiriler kitapçığında yayımlanacaktır.

“COVİD 19 PANDEMİSİNİN TÜRKİYE’YE ETKİLERİ SEMPOZYUMU” İstanbul Ticaret Üniversitesi Üniversite-İş Dünyası İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ve yönetim kurulları uhdesinde teşkil olmuştur.

Sevgi ve saygılarımızla…

Düzenleme Kurulu Adına

Dr. Öğretim Üyesi Gencay Karakaya

AÇILIŞ KONUŞMACILARI:

– Prof. Dr. Yücel OĞURLU – İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü
– Dr. Öğretim Üyesi Muhittin ADIGÜZEL – İstanbul Ticaret Üniversitesi Üniversite-İş Dünyası İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü

SEMPOZYUM KURULLARI

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELER

• Sempozyum kapsamında tüm çalışmalar sözlü sunum olarak online gerçekleşecektir.
  • Sunumlar alt sınır olmamakla birlikte azami 20 dakika olacak şekilde tasarlanmalıdır. (Soru cevap bölümü için ilave 10 dakika verilebilecektir.)
  • Sempozyum kapsamında kabul edilen ve sunulan tüm yayınlar ISBN numaralı bildiri özetleri e- kitabı formatında yayınlanacaktır.
  • Katılımcıların sözlü sunum belgeleri e-posta ile gönderilecektir.
  • Bildirinizi ilgili mail adreslerine ilettikten sonra tüm süreç e-posta aracılığı ile yürütülmektedir. Özet bildirilerinizi belirtilen tarihe kadar; gsonakalan@ticaret.edu.tradresine göndermeniz gerekmektedir.
  • Sempozyumun sözlü sunumlardaki ve özet metinlerde ki resmi dili Türkçe ’dir.
ÖNEMLİ TARİHLERÖzet gönderimi için son gün: 27 Haziran 2020

• Yönetim Bilişim Sistemleri
  • Yönetim ve Organizasyon

YAZIM KURALLARI

Özet bildiri gönderimleri için aşağıdaki yazım kurallarına uyulması hususu önem arz etmektedir.

Sayfa Yapısı ve Yazı Biçimi
Yazı Tipi ve BoyutuYazı Tipi: Times New Roman
Yazı Boyutu: 12 punto
Sayfa Yapısı