İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

Üniversitemizden uluslararası bir işbirliği daha

Uluslararasılaşma yolunda her geçen gün yeni bir adım atan İstanbul Ticaret Üniversitesi, uluslararası işbirliklerine bir yenisini ekledi.

Kosova’nın başkenti Priştine’de bulunan UBT Higher Education Institution (UBT) ile akademik işbirliğinin öngören bir protokol imzalandı. İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile UBT Müdürü Edmond Hajrizi’nin katıldığı törenle iki eğitim kurumu arasında çeşitli işbirliklerini öngören bir anlaşma sağlandı.

Protokol gereği İstanbul Ticaret Üniversitesi ile UBT arasında akademisyen ve öğrenci değişimi yapılacak, ortak araştırma faaliyetleri yapılacak, orta ve uzun vadeli sempozyumlar düzenlenerek materyal ve doküman değişimi gerçekleştirilecek.

İstanbul Ticaret Üniversitesi akademik faaliyetlerini zenginleştirmek adına bölgesel ve uluslararası işbirliklerini arttırarak sürdürecek.