Ünitercih Fuarı’nda İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Standına Yoğun İlgi

Haber Tarihi: 07.08.2018

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 4-6 Ağustos tarihli arsında düzenlenen Üniversite Tercih Fuarı’nda (ÜNİTERCİH 2018) büyük ilgi gördü. Üniversitenin standı üç gün boyunca doldu taştı. İstanbul Ticaret Üniversitesi standını ziyaret eden aday sayısı üç günde 5000’i aştı.

REKTÖR PROF.DR. NAZIM EKREN
ADAYLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren de ÜNİTERCİH Fuarı’na üç gün boyunca katılarak İstanbul Ticaret Üniversitesi standını ziyaret eden adaylarla yakından ilgilendi. Aday öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Prof. Dr. Ekren, ilgi alanlarını öğrenmeye çalıştı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

AÇILIŞI PROF. DR. EKREN YAPTI

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren ÜNİTERCİH Fuarı’nın açılışına da katıldı. Prof. Dr. Ekren açılış kurdelasını Rektör Yardımcıları, üniversitenin akademisyenleri ve fuar yetkilileri ile birlikte kesti.

İTO BAŞKANI ŞEKİB AVDAGİÇ, İTO’NUN
EĞİTİME VERDİĞİ DESTEKLERİ ANLATTI

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin ÜNİTERCİH 2018 Fuarındaki standını ziyaret edenler arasında üniversitenin kurucu iradesi olan İstanbul Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç de vardı. İkinci gün fuara gelen Avdagiç de standı ziyaret eden öğrencilerle yakından ilgilendi, İTO’nun üniversiteye ve öğrencilerine sağladığı imkanları anlattı. Başkan Avdagiç fuara katılan oda üniversitelerinin stantlarını da ziyaret ederek bilgiler aldı.

MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANI
ÖZTÜRK ORAN’DAN TAVSİYELER

İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Öztürk Oran, ÜNİTERCİH 2018 Fuarının üçüncü gününde geldiği üniversite standında aday öğrencilere üniversiteyi anlattı. Oran uzun süre kaldığı fuarda pek çok aday öğrenciye kariyerlerine dair tavsiyelerde de bulundu. Oran da fuardaki oda üniversiteleri stantlarını ziyaret etti.

DEKANLAR DA FUARDA

ÜNİTERCİH Fuarı’nda İstanbul Ticaret Üniversitesi standında fakülte dekanları, bölüm başkanları ve akademisyenler de üç gün boyunca adayların tüm sorularına cevap verdiler. Adaylar stanttan; gördükleri yakın ilgi ve aday odaklı yaklaşım nedeniyle memnun ayrıldıklarını dile getirdiler.