Bir Aile Şirketinde Kurumsallaşma Adımları

Haber Tarihi: 10.10.2018
İstanbul Ticaret Üniversitesi Kurumsal Yönetim ve Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Merkez Müdür Vekili Prof.Dr. A.Tuğba Karabulut moderatörlüğünde 8 Ekim Pazartesi saat 15:00’de Sütlüce kampüsünde Sultanlar Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mücahit Yıldız’ın katılımıyla Bir Aile Şirketinde Kurumsallaşma Adımları isimli söyleşi düzenledi. Söyleşide Mücahit Bey kendisi ve aile şirketi hakkında bilgi vermesinin ardından, aile şirketinde kurumsallaşma yönünde yapılan faaliyetleri anlattı. Kurumsallaşmanın aile şirketi için avantajlarını ve dezavantajlarını değerlendirdi. Öğrencilere geleceğe yönelik tavsiyelerde bulundu, onların sorularını cevaplandırdı. Söyleşi öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşti.