Topluluk Başkanları ile İstişare Toplantısı Gerçekleşti

Haber Tarihi: 23.11.2018
Topluluk Başkanları ile İstişare Toplantısı 22 Kasım 2018 tarihinde Sütlüce Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Toplantıya üniversitemizin tüm topluluk başkanları ve yönetim kurulu katıldı. Toplulukların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıya SKS Daire Başkanı Cengiz Genç ve Kültür Müdür Sedat Kara katıldı.

Kültür Müdür Sedat Kara, öğrenci topluluklarının yapacakları etkinlikleri 15 gün öncesinden haberdar etmeleri gerektiğini, toplulukların birbirleriyle uyum içerisinde hareket etmelerini yardım ve dayanışma içerisinde bulunmaları gerektiğini söyledi. Sedat Kara ayrıca topluluk başkanları ve üyelerinin birinci vazifesinin derslerinde başarılı olması gerektiğini, topluluk işlerini önceleyerek derslerini aksatmamaları gerektiğini vurguladı.

SKS Daire Başkanı Cengiz Genç, öğrenci topluluklarına katılımları için teşekkür etti. Toplulukların tüm sorularını içtenlikle sormalarını tüm sıkıntılarını ve isteklerini belirtmeleri söyledi. Cengiz Genç ayrıca yapılacak olan istişare toplantısının ileride gerçekleşecek olan etkinliklere hayırlı olmasını diledi.

Topluluk başkanları ve üyeleri konuşmaların ardından SKS Daire Başkanı Cengiz Genç ve Kültür Müdürü Sedat Kara’ya gerçekleştirdikleri etkinliklerde yaşanan sıkıntı ve eksiklikleri dile getirdi. Beklentilerini ve hedefleri açıkladı.

SKS Daire Başkanı Cengiz Genç not alınan konuların takipçisi olacağını yaşanan sıkıntıların zaman ve imkanlar dahilinde çözüme kavuşacağını söyledi.