15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik, Temalı Fotoğraf ve Resim Sergisi

Haber Tarihi: 26.11.2018
Diriliş ve Medeniyet Topluluğu tarafından İTO Mehmetçik Ortaokulu, Hatemoğlu Ortaokulu, Alparslan Ortaokulu ve Mehmet Sevim Ulusal İH Ortaokulu öğrencilerinin 15 Temmuz hakkındaki düşüncelerini tasvir ettikleri resimlerden ve Anadolu Ajansının fotoğraflarından oluşan fotoğraf ve resim sergisi düzenledi.

Ülkemizin büyük bir felaketin eşiğinden döndüğü 15 Temmuz gecesinde yaşananları özellikle gençlerin unutmaması gerektiğini belirten topluluk başkanı Hasan Atasoy, “O gece Fetullahçı Terör Örgütü’nün yaptıklarını Türk milleti asla unutmayacaktır, ülkesinin istikbali için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi asla unutmayacağız, rahmetle anacağız. Üzerinden 2 yıl geçmiş olmasına rağmen milletimiz aynı şuurda hareket etmekte, bunun yansımalarını çocukların gözünden çizilmiş resimlerde açıkça görebilmekteyiz.” ifadelerinde bulundu.