Üniversitemizin Karate Takımı Gururlandırmaya devam ediyor

Haber Tarihi: 13.03.2019
SKS Daire Başkanlığı - Spor Müdürlüğü
Boğaziçi Karate Şampiyonası Bilgi Notu

Bosna Hersek’te yapılan Uluslararası 20. Tuzla Open Karate Turnuvasında Milli Takım adına yarışan Üniversitemiz Karate Takımı sporcusu Ayca DÜZGEL Ferdi Kata Kategorisinde Üçüncü, 55kg Kumite Kategorisinde Üçüncü, Kadınlar Takım Kumite Kategorisinde Birinci olmuştur.

09 - 10 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen, 31 Ülkeden 1299 Karatecinin yarıştığı Uluslararası Boğaziçi Karate turnuvasında Üniversitemizi temsilen yarışan,

Yavuz Selim ORUÇ, Ahmet Hakan BOLAT ve Enes TOPAL’dan oluşan Kata Takımımız Büyükler Takım Kata Kategorisinde Üçüncü olmuştur. Öğrencimiz Yavuz Selim ORUÇ ayrıca Büyükler Ferdi Kata Kategorisinde üçüncü olmuştur.

Aynı Şampiyonada Kulübü adına yarışan Üniversitemiz Karate Takımı sporcusu öğrencimiz Kadri TOLAY  75 kg Kumite Kategorisinde İkinci, Milli Takım adına yarışan Üniversitemiz Karate Takımı sporcusu Mustafa ÖZYILDIZ Takım Kumite Kategorisinde ikinci olmuştur.

Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.