Haber Tarihi: 14.03.2019
İtibar ve Derecelendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından BISTLAB'de Financial Education Series:I,Halka Arzlar ve Temel Analiz semineri gerçekleştirildi.

Borsa ve Yatırım Kulübü üyeleri ile öğrencilerimize Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Dr. Korkmaz Enes Ergun temel analiz yöntemleri ve halka arz süreçlerini uygulama örnekleri ile anlatarak konuların pekiştirilmesini sağladı. Vaka çalışma örneklerini öğrencilerimizle paylaştı.

Seminerde ayrıca halka açılma örneklerinde başarı için kritik faktörler, BIST'te pazar çeşitliliği, kotasyon şartları, maliyetler, yeni kavramlar, analiz yöntemlerinin detayları tartışıldı.