Uluslararası İktisat Düşüncesi Sempozyumu

Haber Tarihi: 27.11.2020
İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda üniversitenin desteklediği Uluslararası İktisat Düşüncesi Sempozyumu 28-29-30 Kasım tarihlerinde Youtube üzerinden canlı yayınlanacak.

Günümüz ekonomik sorunlarına çözüm bulmak ve bu alanda yapılan akademik çalışmalara katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen Uluslararası İktisat Düşüncesi Sempozyumu geçtiğimiz aylarda vefat eden eski rektörlerimizden Prof. Dr. Sabri Orman anısına düzenleniyor.

Üç gün boyunca Türkiye ve dünyadan çok sayıda akademisyenin tebliğ sunacağı sempozyumda üniversitemizden Prof. Dr. Nazım Ekren, Dr. Öğr. Üyesi Hicabi Ersoy, Dr. Öğr. Üyesi Muhittin Adıgüzel ve Mefule Fındıkçı Erdoğan da birer sunum yapacak.