DAMAT TWEEN ve D’S DAMAT

Damat Tween ve D’S Damat Mağazaları’nda 15 Kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirecek alışverişlerde;

Yeni sezon ürünlerinde %20 indirim

İndirim ürünlerde indirime ilave %10* indirim.

*Mevcut indirimler üzerinden uygulanacak olan ekstra %10 indirim, %60 genel indirime kadar uygulanmaktadır.

İndirimin uygulanabilmesi için Öğrenci numarasının belirtilmesi gerekmektedir. Öğrenci numarasını bilmeyen öğrencilerimiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile iletişime geçebilir.

YASAL METİN:

İstanbul Ticaret Üniversitesi personeli ve öğrencilerine özel 15 Kasım 2022 tarihine kadar D’S Damat ve Damat Tween mağazalarından yapacakları yeni sezon ürün alışverişlerinde %20, indirimli ürünlerde indirim ve kampanyalara ilave %10 indirim uygulanacaktır. İlave %10 indirim; %60 ve altındaki oranlarda indirimli ürünlerde geçerlidir, %60’nin üzerinde indirimli ürünlerde geçerli değildir. İnternet satışları ve outlet grubu ürünler hariçtir. Damat Tween ve D’S damat Mağazalarından yapılacak yeni sezon alışverişlerinde indirimlerden faydalanılabilmesi için indirim kodu ibrazı gereklidir. İstanbul Ticaret Üniversitesi personeli ve öğrencilerine özel avantajlar, İstanbul Ticaret Üniversitesi personeli ve öğrencisi olduğunuz dönem boyunca geçerlidir. İstanbul Ticaret Üniversitesi, Damat Tween ve D’S damat Yönetimi sunulan indirim ve avantajların süresi konusunda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.