İstanbul Ticaret Üniversitesi Facebook İstanbul Ticaret Üniversitesi Twitter İstanbul Ticaret Üniversitesi Instagram İstanbul Ticaret Üniversitesi LinkedIn İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube

Kayıt Dondurma, Mazeret Sınavı ve İlişik Kesme Başvuruları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Öğrenci memnuniyeti ve başarısı odaklı yaklaşımımızla sürekli olarak gelişmeyi ve yenilenmeyi amaçlıyoruz. Bu bağlamda, yeni bir öğrenci bilgi sistemi otomasyonuna geçiş işlemlerimizi başarıyla tamamlamış durumdayız. Artık öğrenci belgesi, transkript gibi belgelerin yanı ısıra kayıt dondurma, mazeret sınavı ve ilişik kesme başvurularınızı da öğrenci bilgi sistemimiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Taleplerinizi iletmek ve onay durumunuzu takip etmek için obs.ticaret.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Aşağıdaki adımları izleyerek sisteme giriş ve başvuru yapabilirsiniz.

İstanbul Ticaret Üniversitesi ÖBS Giriş

Kayıt Dondurma Başvuru Yönergesi

Mazeret Sınavı Başvuru Yönergesi

İlişik Kesme Başvuru Yönergesi

Konu ile ilgili herhangi bir sorunuz olduğunda veya ihtiyaç duyduğunuzda yardım almak için çözüm merkezi üzerinden Başkanlığımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Başarılar dileriz,

İstanbul Ticaret Üniversitesi