Uluslararası Öğrencilerin Burs Mülakat Tarihleri Açıklanmıştır / The Scholarship Interview Dates For International Students Are Announced

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİN BURS MÜLAKAT TARİHLERİ AÇIKLANMIŞTIR

Burs mülakatları online ve yüz yüze (Sütlüce Yerleşkesi’nde) yapılacaktır.

Mülakat Tarihlerine Buradan Ulaşabilirsiniz.

Lisans Yüz yüze

Lisans Online

Lisansüstü Yüz Yüze

Lisansüstü Online

Koronavirüs pandemisi önlemleri kapsamında mülakatlarda maske ve sosyal mesafe uygulamalarına dikkat edilmesi önemle rica olunur.

Yüz yüze mülakatlar esnasında fiziksel mesafenin korunması adına 5 kişilik gruplar halinde mülakatların gerçekleştirileceği sınıflara uluslararası ofis personelince yönlendirileceksiniz.

Yüz yüze mülakat gününden bir gün önce mülakat yerinin genel temizliği ve dezenfektasyonu yapılacaktır.

Online mülakatlar Zoom programı üzerinden kamera aracılığı ile yapılacak olup programdaki bekleme odasından mülakata alınacaksınız.

Sütlüce Kampüs Adresi; Örnektepe Mah. İmrahor Cad. No: 88/2, Beyoğlu 34445 / İstanbul

Harita bilgisi için tıklayınız [Google]

THE SCHOLARSHIP INTERVIEW DATES ARE ANNOUNCED

Scholarship interviews will be held online and on campus (at Sütlüce Campus).

You Can Find The Interview Lists Here.

Undergraduate on campus

Undergraduate online

Graduate on campus

Graduate online

Within the scope of coronavirus pandemic measures, it is highly requested to pay attention to wearing your mask and keep physical distance practices in interviews.

During on campus interviews, you will be accompanied to the classes where interviews will be held in groups of 5 in order to avoid crowds, by the international office staff.

The general cleaning and disinfection of the interview place will be done one day before the on campus interview days.

Online interviews will be held on the Zoom program via camera and you will be entering to the interview from the waiting room in the program.

Sütlüce Campus Address; Örnektepe Mah. Imrahor Cad. No: 88/2, Beyoğlu 34445 / İstanbul

Click for map information [Google]