Sosyal Bilimler Enstitüsü 1.Sosyal Bilimler Kongresi

T.C. İstanbul Ticaret Üniversitesi
1.Sosyal Bilimler Kongresi
Değerli öğrencimiz,

Sosyal Bilimler Kongresi, sosyal bilimler alanında yüksek lisans çalışmalarını yürütmekte olan öğrencilerin akademik çalışmalarını teşvik etmek amacı ile İstanbul Ticaret Üniversitesi bünyesinde yılda iki kez Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından gerçekleştirilecektir.

1. Sosyal Bilimler Kongresinde sadece İstanbul Ticaret Üniversitesi tezli yüksek lisans programlarına kayıtlı olup 2018-2019 akademik yılı Bahar döneminde tez savunmasına girecek öğrenciler bildiri sunabileceklerdir.

Önemli Tarihler:

Son Başvuru Tarihi: 21 Mayıs 2019

Kongre tarihi: 13 Haziran 2019

Önemli Bilgiler:
  • Kongre’ye sadece İstanbul Ticaret Üniversitesi sosyal bilimler alanında  tezli yüksek lisans programında olup tez savunması yapacak öğrenciler katılabilir.
  • Bildiriler sadece tam metin olarak kabul edilecektir.
  • Başvuru formunun doldurarak onaylı bir şekilde sbekongre@ticaret.edu.tr adresine en geç 21 Mayıs 2019 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.
  • 21 Mayıs 2019 tarihinden sonra yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.
  • Bildiriler Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılabilir.
  • Bildiri metni için Sosyal Bilimler Enstitüsü tez yazım kılavuzu esas alınacaktır.
  • Bildiriler en fazla 20 sayfa olacaktır.

İletişim: sbekongre@ticaret.edu.tr

Başvuru Formu için tıklayınız