Cemile Sultan Tesisleri Öğrencilerimize Her Zaman Açık

İstanbul Ticaret Üniversitesi öğrencileri Kandilli’de bulunan ve İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Cemile Sultan Korusu ve Sosyal Tesisleri’nden sadece öğrenci kimliklerini ibraz ederek istifade edebilecek.

İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından işletilen sosyal tesislerde öğrencilerimize özel uygun fiyatlı menüler hazırlandı. Öğrenciler dilerlerse bu menüleri alabilir, dilerlerse alakart menülerden yüzde 25 indirimle yararlanabilir.

Cemile Sultan Korusu’nda bulunan ancak Performans Akademi Spor Okulu tarafından işletilen tenis kortlarını da dileyen öğrencilerimiz yüzde 25 indirimli olarak kullanabilecektir. Tesislerde bulunan yüzme havuzu ise KOVİD-19 tedbirleri kapsamında bu sene açılmayacaktır.

Dileyen öğrencilerimiz haftanın her günü tesislerin faaliyet gösterdiği 09.00 - 00.00 saatleri arasında sadece üniversite kimliğini ibraz ederek Cemile Sultan Tesislerinden yararlanabilir.

Cemile Sultan Tesisleri ile ilgili ayrıntılı bilgi: http://cemilesultan.com