2020 - 2021 Akademik Yılı 1. Sınıf Güz Dönemi Genel İngilizce Muafiyet Sınavı %100 Türkçe Bölümüne Kayıtlı Medya ve İletişim, Lojistik Yönetimi Öğrencilerine

Türkçe Bölümlerin Genel İngilizce ( ING 101) Güz Dönemi dersleri uzaktan eğitim sistemimiz üzerinden, LMS e yüklenmiş derslerin takibini kendiniz yapacağınız şekilde organize edilmiştir. 12 Ekim tarihinden itibaren Blackboard Collaborate LMS sisteminde derslere ve haftalık konulara ulaşabileceksiniz. Güz dönemi İngilizce derslerinin seviyesi A1 (Başlangıç) düzeyinde olup isteyen öğrencilerimiz 15 Ekim 2020 Perşembe günü saat 17.00 da online olarak LMS sisteminde yer alacak online sınava girerek, dersten muaf olabilirler.
Bu sınava giren öğrencilerin aldıkları notlar Güz Dönemi Genel İngilizce dersinin ortalama notu olarak gözükecektir. Muafiyet sınavı sonucunda F-DF-DD-CD ortalaması olanlar, birer dilekçe yazarak derse katılmak istediklerini bildirebilirler. Böylece, güz dönemi sınavları ile daha iyi bir ortalama elde edebilirler. CC ve üzerinde not alan öğrenciler ise aldıkları notlara razı olmak durumundadır. Sınava girmeyen öğrenciler ise otomatik olarak bu dersi almaya devam edeceklerdir. Uzaktan eğitim sistemine giriş yaptığınız sayfada bu sınava ulaşacaksınız. Sınav adı Genel İngilizce Güz Dönemi Muafiyet Sınav soruları çoktan seçmeli olup sınav süresi 50 dk. olacaktır.

Sınav Tarihi: 15 Ekim 2020 Perşembe günü

Sınav Yeri: Blackboard Collaborate LMS sisteminde