Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğrencilerinin Dikkatine

• Endüstriyel Tasarım bölümünde 2019-2020 Dönemi Stajlarını gerçekleştiren mezun durumunda olan (tüm derslerini tamamlamış ve mezuniyet için sadece stajı kalmış) öğrencilerin, Staj Defteri ve Belgelerin Teslimlerini 19 Ekim 2020 tarihinde pandemi önlemleri çerçevesinde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

• Mezun durumunda olmayan ancak stajını tamamlamış öğrenciler, 19 Ekim 2020 tarihlerinde staj defteri ve belgelerini Arş. Gör. Aybike Eser ve Arş. Gör. Elif Gökaltay’ a belgelerini yüz-yüze ve elden teslim edeceklerdir.

• Belgelerini teslim etmiş ancak belgelerinde eksiklik nedeniyle stajı geçersiz sayılan öğrencilerin 19 Ekim 2020 tarihinde belgelerini Arş. Gör. Aybike Eser ve Arş. Gör. Elif Gökaltay’dan yüz-yüze elden TESLİM ALMAK zorundadırlar.

• Staj belgelerinde eksiklik nedeniyle stajı geçersiz sayılan öğrencilerin staj defterleri ve belgelerinin tamamlanarak 05 Kasım 2020 tarihinde, saat 13.00-15.00 arasında Öğr. Gör. Ceylan Şahin’ e teslim etmesi gerekmektedir.

• Öğrenciler belirtilen gün ve saatte, belirtilen şartlarda, belgeleri eksiksiz olmak üzere teslim yapmakla yükümlüdürler. Eksik ve zamanında yapılmayan teslimler geçersiz sayılacaktır.

• Yüz yüze görüşme ve elden teslim pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleşecek olup belirtilen tarihlerde saat 10.00 ile 16.00 arası yapılacaktır.

• Staj defteri ve teslim edilecek belgeler ile ilgili daha fazla bilgi için, Kariyer Merkezi'nin web sitesinde aşağıdaki linkte yer alan Staj Kılavuzu'ndan kontrol edilebilir.