2020 - 2021 Akademik Yılı 1nci Sınıf Güz Dönemi İngilizce Muafiyet Sınav Sonuçları

Üniversitemizin Türkçe bölümlerinde Öğrenim gören öğrencilerimizin Genel İngilizce Muafiyet notları aşağıdaki listede paylaşılmıştır. Muafiyet sınavı sonucunda notu F - DF-DD- ve CD olan öğrenciler isteğe bağlı olarak fakültelerine dilekçe ile başvurup Güz dönemi ders programını takip ederek sınavlara girip ortalamalarını yükseltebilirler yada notlarına razı olabilirler. Fakültelerinize dersi almak istiyorum şeklinde dilekçe yazmanız ve bu dilekçeleri 20 Ekim 2020 saat 14.00'a kadar iletmeniz gerekmektedir.CC ve üzerindeki notları alan öğrencilerin Güz dönemi Genel İngilizce notları bu şekilde sisteme geçecektir ve dersten bu dönem için muaftırlar. Sınava girmeyen öğrenciler ise ders programını devam edeceklerdir.