DT-9690 Küçükyalı Kampüsü C Blok Kalorifer Tesisatı Kolon Hattı Değişim İşi İhale İlanı

DT-9690 KÜÇÜKYALI KAMPÜSÜ C BLOK KALORİFER TESİSATI KOLON HATTI DEĞİŞİM İŞİ
İHALE İLANI

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Küçükyalı Kampüsü C Blok Kalorifer Tesisatı Kolon Hattı Değişim İşi için ihale süreci planlamıştır.İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Örnektepe Mah. İmrahor Cad. No: 88/2 Beyoğlu/İstanbul adresinden veya www.ticaret.edu.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 17.11.2020 – 13.00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.ticaret.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

• Zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı veya ticaret unvanı, tebligata esas açık adresi, teklifin hangi işe ait olduğu ve ihaleyi yapan Üniversitenin adı ve açık adresi yazılmalıdır.
  • Kapalı zarfın kapatılan (Yapıştırılan Kulakçıkları) yerleri Firma kaşeli ve imzalı olmalıdır.
  • Fiyat teklifi kaşeli ve imzalı olmalıdır.
  • Zarf içerisine konulacak Şartname, Sözleşme taslağı ve teklif formunun her sayfası kaşeli ve imzalı olmalıdır.
  • Şartname veya sözleşmede istenilen evrak var ise zarfa mutlaka konulmalıdır.
  • Tekliflerin geçerlilik süresi 45 gün olmalıdır.
  • Ürün veya hizmetin tamamına teklif verilmesi gereklidir
  • Yukarıda bahsi geçen konulara uymayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

1. DT-9690 Küçükyalı C Blok Kolon Hattı Değişim İşi Şartnamesi
  2. Küçükyalı C Blok Kolon Hattı Değişim İşi Hizmet Sözleşmesi