İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ
İstanbul Eğitim Dergisi Tanıtım Programı Gerçekleşti!
İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yayıma hazırlanan İstanbul Eğitim Dergisi’nin tanıtım programı, İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda öğretmen ve yöneticilerden oluşan yaklaşık 507 katılımcıyla gerçekleştirildi. İstanbul İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür ve akademik çalışma yürüten birçok öğretmenin katıldığı programda, eğitim dünyası için önemli konular ele alındı.
Programın en dikkat çeken konuşmalarından biri, aynı zamanda İstanbul Eğitim Dergisi’nin yayın kurulunda yer alan Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hanifi Parlar tarafından gerçekleştirildi. “Doktoralı Öğretmen ve Okul Yöneticilerinin Yaşadıkları Problemler ve Çözüm Yolları” başlıklı konuşmasıyla doktoralı öğretmen ve okul yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları ve bu zorlukların üstesinden nasıl gelinebileceğine dair değerli öneriler paylaştı.
Konuşmanın ardından Prof. Dr. Hanifi Parlar, yoğun ilgiyle karşılanarak doktoralı öğretmenler ve yöneticilerle sohbetlerini gerçekleştirdi ve soruları yanıtladı. Sohbet sırasında, öğretmenlerimiz kendi deneyimlerini paylaştılar ve karşılaştıkları sorunlara yönelik daha fazla bilgi ve öneri aldılar.
İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, programın kapanışında yaptığı konuşmada, İstanbul Eğitim Dergisi’nin eğitim dünyasına önemli katkılar sağlayacağını ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Tanıtım programı, katılımcıların memnuniyeti ve olumlu geri bildirimleriyle sona erdi.