MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK
MÜHENDİSLİĞİ
İngilizce
P. I. Works’te Ürün Sorumlusu olarak çalışan Okan Kaya bir seminer verecektir. / Okan Kaya, Product Owner @P.I. Works, will deliver a talk at EE

Halihazırda P.I. Works ürün ekibi geliştirme süreci üyesi olarak görev yapan Okan Kaya, 15 Mart 2023 Çarşamba günü 14.00-15.00 saatleri arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi dinleyicileri ile çevrimiçi olarak buluşup, bir seminer verecektir ve alandaki değerli deneyimlerini paylaşacaktır. Seminere aşağıdaki bağlantıdan erişilebilinecektir: [https://eu.bbcollab.com/guest/2fbef01e27704ece9ab14de4a57d107d].

ÖZGEÇMİŞ

Okan Kaya, İstanbul Ticaret Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden 2020 yılında mezun olmuş, 2022 yılında aynı üniversitede Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği programında yüksek lisans eğitimine başlamıştır. Lisans eğitimi süresince Tapir Lab.’in Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından finanse edilen projelerinde aktif olarak görev almış ve Tapir Lab.’ın taktik sahada alanda ortaya koyduğu çözümlerin ürün geliştirme süreçlerine destek vermiştir.

Okan Kaya, önce i2i Systems’de Analist Developer olarak çalışmaya başlayıp, bir süre sonra kariyerine P.I. Works’te Product Owner olarak devam etmektedir. Kendisi, halihazırda P.I Works’ün ürün ekibinin telekomünikasyon endüstrisi ürünleri için geliştirme süreçlerinde görev alarak kariyerini sürdürmektedir.

English

Okan Kaya, who is currently working as a product team development process member of P. I. Works will give a talk, and share his valuable experiences in the field with the Istanbul Commerce University audience on March 15th, 2022, Wednesday, between 2.00 p.m. – 3.00 p.m. online. The talk will be available for guests at the following link: [https://eu.bbcollab.com/guest/2fbef01e27704ece9ab14de4a57d107d].

SHORT BIO

Okan Kaya graduated from İstanbul Commerce University in Electrical-Electronis Engineering in 2020, and started his master’s in Electronics and Communication Engineering program at the same university in 2022. During his bachelor’s degree, he was actively contributed to the projects funded by Defence Industry Agency at Tapir Lab. and supported the product development processes carried out at Tapir Lab. for solutions in tactical field.

He started to work as an Analyst Developer in i2i Systems and after a while, he continued his career as a Product Owner at P.I. Works. Currently, he is contributing to P.I. Works Product Team’s development processes for the telecommunication industry products.