FİNANS ENSTİTÜSÜ
Prof. Dr. İlber Ortaylı İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde (11.03.2020)

İstanbul Ticaret Üniversitesi yeni bir konferans serisine başlıyor. Finans Enstitüsü tarafından düzenlenecek Finance Talks (Finans Konuşmaları) etkinliklerinde alanın uzmanları, araştırmacılar ve akademisyenler üniversitemizin idari, akademik personeli ve öğrencileri ile buluşacak. Konferanslar, dışarıdan katılıma da açık olacak.

Finance Talks etkinliklerinin birincisinde Türkiye’nin önemli tarihçilerinden Prof. Dr. İlber Ortaylı, “Batı Finans Kapitalizmi ve Osmanlı” başlıklı bir konferans verecek. Ortaylı sunumunda kapitalizmin Batıdaki gelişimini ve Osmanlı’nın bu gelişmeler karşısındaki tavrını anlatacak.

11 Mart Çarşamba günü 10.30’da İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü Konferans Salonu’nda yapılacak etkinliğe konuya ilgi duyan herkes davetlidir.

Etkinlik kaydını izlemek için tıklayınız.