İLETİŞİM FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI
Final Sınavları Hakkında
Değerli öğrencilerimiz,
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 5 Mayıs 2020 tarihinde devletin ilgili kurumları tarafından 1 Haziran 2020’den itibaren 14 gün boyunca Kovid-19 salgınının kontrol altına alındığının ve kesin düşüşe geçtiğinin beyan edilmesi şartıyla, 15 Haziran 2020 tarihinden sonra üniversitelerde de normale dönüşün ilk aşamasının tedrici olarak başlayacağını açıklamıştır.
İstanbul Ticaret Üniversitesi Senatosu, 2019 – 2020 Bahar Dönemi final sınavlarının yüz yüze mi yoksa online mı yapılacağı konusunda henüz  bir karar almış değildir. YÖK’ün açıklamasında belirttiği ilkeler ışığında, gerek akademik Kaliteyi düşürmeyecek gerekse mevcut durumun gerçeklerini dikkate alarak sizler için en doğru kararı verecektir. Yakında alinacak bu karar size  duyurulacaktır.
Bu sebeple öğrencilerimizin doğru ve güncel bilgi için üniversitemiz web sayfasını ve sosyal medya hesaplarını takip etmelerini rica ederiz.