MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI İngilizce Destekli
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Defterleri’nin Teslimi Hakkında

Staj Defterleri’nin Teslimi Hakkında

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde yaz döneminde staj dersleri kapsamında Büro ya da Şantiye stajını yapmış olan öğrencilerimizin, defter teslimleri Güz döneminin 2. haftasında 2 gün süreyle belirlenen saat dilimleri içerisinde gerçekleşecektir.

Öğrenciler, defter teslimleri için Küçükyalı Kampüsü A-236 no.’lu odaya gelerek, Staj Komisyonu’ndaki öğretim elemanlarına sağlık koşulları açısından odada en fazla 2’şer kişi bulunacak şekilde teslim yapabileceklerdir.

Teslim gün ve saat aralıkları:

27 Eylül 2021 Pazartesi, 13:00-14:00 ile

29 Eylül 2021 Çarşamba, 13:00-14:00 arasındadır.

Teslim öncesi hatırlatmalar:

-Öğrenciler staj defterlerini el yazısı ile doldurmalıdır.

-Her güne ait görsel materyal (fotoğraf, çizim vb.) ilgili iş kalemine referans gösterilerek aynı sayfada (sığmazsa sol yandaki boş sayfada kalacak şekilde) çıktı alınıp yapıştırılarak verilmelidir.

-CD ya da USB teslimi beklenmemektedir.

-Defter içeriği kısa notlar şeklinde değil, staj uygulamasındaki içeriği yansıtacak ayrıntı/uzunluk niteliği taşımalıdır.

-Defter teslim etmeden Kariyer Merkezi’nden İş Çıkış Bildirgesi temin edilmelidir.

-Defterin ilk sayfasındaki fotoğraf Kariyer Merkezi tarafından kaşelenmelidir.

-Defterin ilk sayfalarında tarihlerin olduğu sayfalarda hem alt hem de üstte ilgili alan firma tarafından kaşelenmelidir.

-Kurumun Öğrenciyi Değerlendirme Formu (Ek-5) evrakını içeren mektup/diplomat zarfının açılır kısmının önce yapıştırılmış sonra kurum tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış olması beklenmektedir. Yıpranmış, zorlanmış, açıkta bırakılmış olması ve kaşe ya da imzadan birinin eksik olması evrakı geçersiz kılacaktır.

 

Staj Ödevi Matbu Teslimleri Hakkında;

Staj Ödevi ile ilgili teslim yapacak öğrenciler daha önce 21 Eylül 2021 Salı günü 17:30 olarak duyurulan son teslim süresi ise yine 21 Eylül 2021 Salı 13:00-14:00 Küçükyalı Kampüsü, A-236 olarak güncellenmiştir.