İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
İşletme Topluluğu Erbakan Malkoç ile İş Dünyası Konferansını Gerçekleştirdi

İş Dünyası Konferansı: Erbakan Malkoç

İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin ilk İş Dünyası Konferansı 03.11.2022 tarihinde gerçekleştirildi. Etkinliğe; Otomotiv sektöründe çığır açan, Çılgın Türk Erbakan Malkoç konuk oldu.

İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahu Tuğba Karabulut’un, Arş. Görv. Hümeyra Nur Hatipoğlu’nun ve İşletme Topluluğu Başkanı Emirhan Algan’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Erbakan Malkoç’un söyleşisi ile devam etti. Etkinliğin sonuna doğru sosyal medya aracılığı ile sorulan sorular, Moderatör Melisa Malkoç tarafından Erbakan Malkoç’a yöneltildi. Ardından salondaki öğrenciler tarafından sorulan sorular yanıtlandı.

İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahu Tuğba Karabulut’un ve İşletme Topluluğu Başkanı Emirhan Algan’ın konuğa plaket ve çiçek takdim etmesiyle etkinlik sona erdi. Büyük ilgi gören etkinlikte Erbakan Malkoç, etkinliği düzenleyen ve görev alan işletme topluluğu yönetim kurulu ve komisyon üyeleri ile tek tek tanışıp sohbet etti.