İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
“Covid-19 Salgını Sürecinde Türkiye’de Gıda Sektörü Söyleşisi” İstanbul Ticaret Üniversitesi Youtube Kanalında Gerçekleştirildi

İstanbul Ticaret Odası Gıda İhtisas Komitesi Başkanı Ahmet Özer’in katılımıyla İşletme Bölüm Başkanı  Prof. Dr. A. Tuğba Karabulut’un moderatörlüğünü yaptığı söyleşide Covid-19 salgını sürecinde Türkiye’de gıda sektörünün durumu ele alındı. Ahmet Özer salgın sürecinde gıda sektörünün mevcut durumunu değerlendirerek, bundan sonraki süreçte neler beklediğimiz konusunda katılımcıları bilgilendirdi.  Parakende ve tarımda ne gibi tedbirler alınması gerektiği konusunda önerilerde bulundu. Yoğun ilgi gösterilen söyleşide, izleyiciler tarafından yöneltilen soruların cevaplamasıyla söyleşi sona erdi.