İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
İşletme Bölümü İşletme Topluluğu Tarafından KAMER Müdürü Uğur Kaya ile “Kariyer Planlama ve Staj” Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

İşletme Bölümü, İşletme Topluluğu tarafından 14.12.2022 tarihinde KAMER (Kariyer Merkezi) Müdürü Uğur Kaya’nın katılımı ile “Kariyer Planlama ve Staj” başlıklı etkinlik gerçekleştirildi. İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü’nde düzenlenen etkinlikte Uğur Kaya, kariyerin tanımı, kariyer planlamasının nasıl yapılması gerektiği, staj imkanları ve koşulları, işe alım süreçleri hakkında öğrencilere bilgi verdi ve kişisel iş tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı.  Etkinlik, Topluluk Başkanı Emirhan Algan tarafından Kariyer Merkezi Müdürü Uğur Kaya’ya teşekkür sertifikası verdikten sonra son buldu.