İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME
Yıl Sonu Buluşması

İşletme Topluluğu, 2023-2024 Güz dönemi biterken, finallerden önce sosyalleşmek, eğlenmek ve bölüm öğrencilerimiz arasında sinerjiyi arttırmak amacıyla 19 Aralık 2023 tarihinde, Sütlücü Kampüsü’nde yıl sonu etkinliğini düzenlendi. Etkinliğe Fakülte içinden ve Fakülte dışından 200 civarında öğrenci katıldı.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ali Görener, Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sağlam ve Bölümümüz öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri de öğrencilere ziyarette bulundu. Yapılan ziyaretlerde öğrencilerden bölüm hakkında geri bildirimler ve öneriler alındı. Aynı zamanda öğrenciler sosyalleşmek için bu tarz etkinliklerin çok faydalı olduğunu, devamının gelmesini istediklerini sıklıkla dile getirdiler.

Bu etkinlik vasıtayla tüm öğrencilerimize iyi bir final dönemi dileriz!